,, Găsesc televiziunea foarte educativă. De fiecare dată când cineva deschide televizorul mă duc în altă cameră să citesc o carte,,                                                                                                                                                                                                                                  -Groucho Marx

 

 

 

Citind adunăm și ne însușim cunoștințe. Nu mulți oameni se mai opresc din fuga zilnică, pentru a mai deschide o carte și a o răsfoi pentru a dobândi învățătură. Cititul de carte, a fost lăsat la o parte. Datorită informațiilor care apar pe internet într-o succesiune uimitoare, știrilor de la televizor și radio, noi nu mai avem și nu suntem deprinși cu frumosul obicei de a citi. Cei care sunt deprinși cu cititul știu că nimic nu se compară cu ținerea în mână a unei cărți bune.

Gândindu-ne la această problemă, care este foarte raspândită, vrem să venim în întâmpinarea dumneavoastră și să vă oferim gratuit o carte. Această carte conține relatări din timpul vieții primilor pionieri ai creștinismului. John Wycliffe, Jan Hus, Ieronim, Martin Luter și Ulrich Zwingli sunt câteva din numele pionierilor care au ținut ca adevărul să iasă la lumină, din negurile celei mai întunecate perioade a omenirii. Istoria zbuciumată a omenirii prezentată în această carte, ținta, așteptările și preocupările celor care au trăit și au înțeles menirea lor în acea perioadă ar trebui să ne motiveze, pentru ca să avem în vedere pregătirea noastră individuală pentru cer.

Cartea se numește Tragedia Veacurilor și este scrisă de Ellen G. White.

Această carte este gratuită și va fi repartizată în limita stocului disponibil. Având în vedere că suntem la început de drum cu acest proiect, fondurile noastre sunt limitate. De aceea cei care vor comanda să aibă în vedere acest lucru, pentru că vom trimite un exemplar pe familie.

Totodată vrem să încurajăm distribuirea de carte, și vrem ca pe viitor să vă punem la dispoziție și alte cărti. Cei care au pe inimă acest lucru sunt încurajați să dăruiască fiecare cât vrea și poate ca acest proiect de carte să fie realizat la o scară și amploare cât mai mare.

Matei 6:19,20 ,,Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina şi unde le sapă şi le fură hoţii;
ci strângeţi-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură.,,
Cei care vor să susțină financiar acest proiect sunt rugați să ne contacteze la adresa de email profetiibiblice1@gmail.com sau prin formularul de mai jos.
Pentru a obține cartea vă rugăm completați formularul de mai jos, sau mergeți la categoria contact și lăsați-ne un mesaj.
Important: Nu uitați să treceți și adresa completă, unde vreți să ajungă cartea, cererile fără adresă nu pot fi onorate, din simplul motiv că nu se cunoaște adresa pentru expediere. Mulțumim!!!

 1,241 total views,  2 views today